«Από ψυχούλα, ψυχάκιας μού βγήκες, εμένα βρήκες;» τραγούδησε η Βίκυ Καρνέζη στη σουίτα του Μάριου Ηλιόπουλου στην «Αγια-Σοφιά» στο ημίχρονο της νίκης της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και έγινε viral.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δέχτηκε στη σουίτα του στο γήπεδο τη γνωστή καλλιτέχνιδα μαζί με τον επιχειρηματία Κώστα Μαστοράκη και τον σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο, οι οποίοι παρακολούθησαν όλοι μαζί το ματς.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια η Βίκυ Καρνέζη σε διαδικτυακή της συνέντευξη, στο ημίχρονο της ζήτησε να του τραγουδήσει κάτι ακαπέλα, γιατί ήταν πολύ χαρούμενος με το γκολ!

"Του αφιέρωσα το τραγούδι απο ψυχούλα – ψυχάκιας, και του άρεσε πολύ, ταυτίστηκε", ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε: "Είμαι ΑΕΚ και... γουρλού. Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι αξιαγάπητος"!

Σχετικό βίντεο από την ξεχωριστή αυτή στιγμή αναρτήθηκε στα social media από τον Βασίλειο Κωστέτσο και δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ μπήκε και στις τάσεις του TikTok, με διάφορους fans της Καρνέζη να αναπαράγουν το «Από ψυχούλα, ψυχάκιας μού βγήκες, εμένα βρήκες;» σε χιουμοριστικά βίντεο, που κατέκλυσαν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης (το επιλέγει σταθερά η νεολαία).

Για την ιστορία, η Βίκυ Καρνέζη έχει διαγράψει μία εξαιρετική πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μπορεί να σπούδασε βρεφονηπιοκόμος, αλλά η μουσική ήταν το κρυφό της πάθος και, τελικά, την κέρδισε το τραγούδι. Τα τελευταία δύο χρόνια τη βλέπουμε παντού στο πλευρό του επιχειρηματία Κώστα Μαστοράκη, ο οποίος δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εταιρία Gendal, που έχει την εκμετάλλευση του εστιατορίου Βυζαντινό, του cafe Βόσπορος, του catering και γενικά όλου του foodland beverages του γηπέδου της ΑΕΚ. Φαν της «κιτρινόμαυρης» ομάδας είναι, όπως φαίνεται, και ο σκύλος της εκρηκτικής τραγουδίστριας, ονόματι Μπρουνίτο, που παρακολούθησε τον αγώνα βολεμένος στην αγκαλιά της.