Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, μετά την πρώτη διακοπή της σεζόν, μπήκε πολύ άσχημα με Άρη, Παναιτωλικό και την ήττα από τη Λιόν, που προκάλεσε τα σχόλια του κόσμου. Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα την ευκαιρία να φέρει τα πάνω-κάτω, να χτίσει πάνω στο μομέντουμ. Είναι ένα παιχνίδι το αποψινό, που πέρα από βαθμολογικά κέρδη, θα έχει και ψυχολογικά. Το θέμα είναι πως η ψυχολογία θα παίξει ρόλο και στον αγώνα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πιο πιεσμένος από τον Ολυμπιακό και θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός σκοράρει πρώτος, θα μπορέσει να γύρει το ματς υπέρ του. Θα παίξει, βέβαια, και η διαχείριση που θα υπάρξει από τον προπονητή, μετά από ένα ματς που πήγε στα κόκκινα και θα είναι χωρίς τον Τσικίνιο, τον δεύτερο καλύτερο παίκτη μετά τον Ελ Κααμπί στο πρέσινγκ», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός, στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει κερδίσει, το έχει κάνει εκεί που έχει προηγηθεί. Και αυτό δείχνει πως λειτουργεί στην αρχή της σεζόν η ομάδα. Εφόσον ο Ολυμπιακός έχει την κατάλληλη διαχείριση, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα, για να φύγει νικητής στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός θέλει να βρει στον αντικαταστάτη του Τσικίνιο, τα χαρακτηριστικά του παίκτη και εκτιμώ πως ο Μασούρας είναι ο πρώτος υποψήφιος να διαδεχθεί τον Πορτογάλο. Η δεύτερη επιλογή, για εμένα, είναι ο Ολιβέιρα που θα πάει πίσω και μπροστά πίσω από τον Ελ Κααμπί μπορεί να πάει ο Μουζακίτης».