Γιάσμικο Βέλιτς: Ο πρώην προπονητής του Λεβαδειακού που διατέλεσε βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την εικόνα που παρουσιάζουν ο ΠΑΟΚ και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός που θα κοντραριστούν αύριο στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Είναι δύσκολο να πει κανείς, εάν τα αποτελέσματα είναι δίκαια ή άδικα. Αρχικά για τον Παναθηναϊκό και την Μπάνια Λούκα θα πω ότι έκανε αρκετά για να κερδίσει, όμως δεν τα κατάφερε. Ακόμη ο Ολυμπιακός είχε πιο δύσκολο έργο από τους τρείς συνολικά. Δυσκολεύτηκε κάπως για να πετύχει το γκολ, όμως κατάφερε να προηγηθεί και ύστερα να διαχειριστεί το παιχνίδι. Δεν είδα την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Στεάουα, επομένως δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη εικόνα. Δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την σταθερότητα της ομάδας της περσινής σεζόν που κατέκτησε το Πρωτάθλημα. Έχει δυσκολία στο να πετύχει το εύκολο γκολ και αυτό είναι πρόβλημα. Στην Λιβαδειά, δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Από τότε που ήμουν προπονητής στην Λιβαδειά, θυμάμαι πως αυτά τα παιχνίδια ήταν δύσκολα. Τώρα μετά από τρεις ήττες του ΠΑΟΚ, είναι απαραίτητο να κερδίσει. Από την άλλη πρέπει να αναφέρω πως όλα τα αποτελέσματα του Λεβαδειακού μέχρι τώρα ήταν κλειστά. Δεν δέχεται εύκολα γκολ, δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ.

Όλα αυτά σε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα στην Λιβαδειά, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι μαχητική ομάδα ο Λεβαδειακός. Οσο για το Πρωτάθλημα, πιστεύω ότι μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες θα το διεκδικήσει έως το τέλος”, είπε ο Γιάσμικο Βέλιτς.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime