Γιώργος Τσακίρης: Για το πρόβλημα της ΑΕΚ να κεφαλαιοποιήσει τα καλά της διαστήματα στους περισσότερους αγώνες στάθηκε ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Ένωσης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

«Η ΑΕΚ έχει το καλύτερό της 60λεπτο στο φετινό πρωτάθλημα, μαζί με τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Έχει χάσει τρεις μεγάλες ευκαιρίες, μετά δέχεται γκολ στο διάστημα που παίζει με δέκα παίκτες και στο τέλος αγχώθηκε και δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, παρότι και πάλι έκανε φάσεις για να πετύχει έστω ένα γκολ. Είναι πρόβλημα για την ΑΕΚ ότι στο καλό της διάστημα για ένα ακόμη ματς δεν κατάφερε να βρει σκορ», ανέφερε.

Για τα παράπονα με τη διαιτησία: «Ο Πουλικίδης έπρεπε χθες να είχε απομακρυνθεί από τους πίνακες διαιτησίας για τα λάθη που έκανε. Άφησε να παιχτεί πλεονέκτημα με τον Βίντα να έχει ανοίξει το κεφάλι του. Και υπάρχει ανατροπή του Περέιρα, τον ρίχνει με το χέρι ο τερματοφύλακας. Δεν περιμένω τίποτα από τη διαιτησία φέτος, η ΑΕΚ πρέπει να συνηθίσει πως θα έχει κόντρα σφυρίγματα φέτος. Είναι στοχοποιημένη», είπε ο Γιώργος Τσακίρης.