Κούλης Αποστολίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό , τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που ακολούθησαν τις νίκης κορυφής των ''ασπρόμαυρων'', αλλά και τον Βιεϊρίνια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime

«Για το παιχνίδι θα έλεγα ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είχε διαμορφωθεί το περιβάλλον γύρω από τον ΠΑΟΚ αλλά και με τα παιχνίδια των προηγούμενων ημερών. Οι παίκτες έβγαλαν έναν εκνευρισμό γιατί ήξεραν τη σημασία του αγώνα και της πίεσης που υπήρχε, στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές οι παίκτες ηρέμησαν και ήρθε το γκολ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα γυρίσει όπως ήταν αν όχι και καλύτερη».

Για τη συνεισφορά του Βιεϊρίνια: «Ο Βιεϊρίνια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε την ασίστ , μπορεί να μπει ανά διαστήματα στα παιχνίδια και να βοηθήσει με την εμπειρία του. Στο διάστημα που αγωνίστηκε χθες ήταν πολύ καλός , όχι μόνο για την ασίστ, αλλά και για τη γενικότερη συνεισφορά του».

Όσο για τους Μπακαγιόκο: «Ο Μπακαγιόκο είναι πολύ έμπειρος με παραστάσεις, αν βγει θα είναι πολύ σημαντικός για τον ΠΑΟΚ, είναι πιο βαρύ σώμα και χρειάζεται μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής. Βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει πράγματα που του έβγαιναν στο παρελθόν, τα οποία τώρα δεν του βγαίνουν, όπως το λάθος στη φάση με τον Ζίνι».

Για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο υπαινιγμός του Λουτσέσκου πιστεύω ότι δεν αφορούσε καθόλου τους δημοσιογράφους, γιατί ο ίδιος είναι σε θέση που δεν τον απασχολεί το τι λέει ο δημοσιογράφος ή ο εκάστοτε φίλαθλος, αλλά απευθυνόταν ξεκάθαρα στον Ιβάν Σαββίδη που μπορεί να τον κρατήσει ή να τον απομακρύνει από την ομάδα. Υπάρχει μία ξεκάθαρη διαφωνία μεταξύ των δύο αντρών, ο καθένας έχει τα δίκια του, αλλά ο προπονητής όταν ζητάει κάποιους παίκτες πρέπει να έρχονται την ώρα που τους ζητάει για να είναι έτοιμοι».

Αναφορικά με το αν θα άλλαζε το σκηνικό των δηλώσεων αν ήταν άλλος στην άκρη του πάγκου εκτός του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αν δεν ήταν ο Λουτσέσκου στη θέση του προπονητή, με αυτές τις δηλώσεις θα μιλούσαμε για απόλυση προπονητή, αλλά ο Λουτσέσκου με τα πεπραγμένα του και την προσωπικότητα του θα είχε απομακρυνθεί. Δεν βλέπω κάτι το παράξενο στη δήλωση του αυτή».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι συν διεκδικητής του πρωταθλήματος, στην Ευρώπη υπάρχει περιθώριο για ανάκαμψη σε επίπεδο ομίλων», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime