Ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται 5 βαθμούς από την τελευταία θέση... βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι -όπως μας λένε οι ταξιδιώτες ρεπόρτερ- και στον Αλόνσο δόθηκε πίστωση χρόνου μπας και μειωθεί κι άλλο η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό που ζουν φέτος οι φίλοι του Παναθηναϊκού ίσως δεν έχει προηγούμενο. Επί 1,5 μήνα προσπαθεί ο οργανισμός της ΠΑΕ και οι ρεπόρτερ να τον πείσουν ότι αυτό που βλέπουν είναι κάτι μεταξύ τίκι τάκα και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, απλά δεν βγαίνει σε διάρκεια. Οπότε και ο Αλόνσο πρέπει να στηριχτεί για να απογειώσει το έργο του.

Το έργο της γιόμας στον Φώτη δηλαδή, ο οποίος σε κάθε ματς παίζει ξύλο με τα στόπερ για να πάρει καμιά κεφαλιά και δημιουργηθεί καταλάθος καμία ευκαιρία...

Μάλιστα κάποιοι αφήνουν και αιχμές για τον Φώτη πως δεν βάζει γκολ λες και παίζει καθόλου μέσα στο κουτι. Με το ανύπαρκτο πλάνο του Αλόνσο ο Ιωαννίδης θα βάλει γκολ μόνο αν περάσει 5-6 αντιπάλους όπως έγινε με τη Λανς.

Με την πίστωση χρόνου που δόθηκε στον Αλόνσο τα λόγια στέρεψαν. Μάλλον, ο Ουρουγουανός δεν έχει ακόμη... κακοφορμίσει, οπότε παραμένει στον πράσινο πάγκο και για όλους στον Παναθηναϊκός αύριο είναι απλά Τρίτη. Και ακόμη δεν έχουν δει τίποτα.