Ντιέγκο Λόμπο: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο άλλοτε βοηθός του στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία αλλά δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση στην Ευρώπη. Όταν θέλεις να χτίσεις μια ομάδα, θέλεις χρόνο και είναι απολύτως λογικό. Συνήθως οι ομάδες αρχίζουν να αποδίδουν από το Νοέμβριο και μετά. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ μόνο, υπάρχουν τα παραδείγματα των Σίτι και Ίντερ. 

Υπάρχουν δυο κατηγορίες προπονητών, οι προπονητές που δουλεύουν στη νοοτροπία και εκείνοι που είναι πιο πραγματιστές. Ο Λουτσέσκου ανήκει στην πρώτη κατηγορία, δουλεύει καθημερινά με την ομάδα και με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και θέλει να δημιουργήσει ισορροπία. Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να έχει τον Λουτσέσκου και είναι τιμή και για τον Λουτσέσκου να δουλεύει στον ΠΑΟΚ. Ο συνδυασμός αυτός φέρνει τα αποτελέσματα».

Για τις δηλώσεις Λουτσέσκου: «Δεν χρειάζεται να προστατεύσει κάτι, είναι ο πιο επιτυχημένος στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια ότι όταν οι ομάδες φτιάχνονται από την αρχή θέλουν χρόνο. Θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο από το Νοέμβριο γιατί τα αποτελέσματα θα έρθουν», είπε ο Ντιέγκο Λόμπο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime