Μπορεί λόγω διακοπής να μην έχουμε αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουμε όμως… δράση στο παρασκήνιο και φυσικά στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν και το 0-0 με τον Ολυμπιακό, έχει φουντώσει η φημολογία για το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, παρότι ο Ουρουγουανός πήρε… χρόνο μέχρι την επόμενη γκέλα, ο Γιάννης Αλαφούζος παράλληλα ψάχνει τον διάδοχό του.

Intime

Ωστόσο, οι Πράσινοι κινούνται και για μεταγραφές παραγόντων, αφού τα τελευτάια 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία πως υπήρξε (ή θα υπάρξει προσεχώς) επαφή του Αλαφούζου με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, πρώην στέλεχος της ΑΕΚ και στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Κώστας Γκόντζος σας είχε μεταφέρει σε άρθρο του τη σχετική πληροφορία από την περασμένη Παρασκευή στο Sportdog.gr, όταν έγραψε για το… προξενιό που κάνει ο Γιώργος Τζαβέλλας στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ώστε να έρθουν «πακέτο» στο Τριφύλλι Παπαδόπουλος και Γκουστάβο Πογιέτ!

Intime

Ανάλογη πληροφόρηση όμως έχει πλέον και ο Ευάγγελος Μίχος, ο οποίος μετέφερε στην εκπομπή του στον Ellada FM 94.3, ότι ακούγεται πολύ έντονα πως το πρώην στέλεχος της ΑΕΚ απασχολεί τους Πράσινους. Άλλοι ισχυρίζονται ότι αυτοπροτάθηκε μέσω τρίτου προσώπου κι άλλοι πως στέλεχος του Παναθηναικου προσπαθεί να πείσει τον Αλαφούζο πως με το μπουστάρισμα του Παπαδόπουλο μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σημείωσε πως έχει καλή σχέση με τους Γιάννη Κομπότη και Γιάννη Παπαδημητρίου, ενώ δική του μεταγραφή ήταν στην Ένωση και ο Γιώργος Τζαβέλλας.