ΠΑΟΚ: Οι ατάκες του Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Λιβαδειάς το βράδυ της Κυριακής συζητήθηκαν (και συζητιούνται) περισσότερο και από τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο με τον Ρουμάνο προπονητη να αντιδρά στην κριτική και στην απόφαση για πρόστιμο απο πλευράς διοίκησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime

Τι προκάλεσε ομως όλο αυτο το ξέσπασμα από πλευράς Λουτσέσκου; O 55χρονος τεχνικός φάνηκε ενοχλημένος από την κριτική που δέχθηκε εσωτερικά, αλλά και δημόσια μετά τις δυο σερί εντός έδρας ήττες από Άρη και Στεάουα ενώ όπως φάνηκε από την αρχική αντίδρασή του όταν μπήκε στην αίθουσα Τύπου ήταν κάθετα αρνητικός και με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα.

Η ενόχληση του ήταν ολοφάνερη όταν ρωτήθηκε για το πρόστιμο και στη μετάφραση άκουσε τον Γιώργο Τσονάκα να του λέει για το πρόστιμο, λέγοντας χαρακτηριστκά «αλλάξτε την ερώτηση, αλλιώς δεν απαντάω, δεν μιλάω γι’ αυτό», προφανώς εννοώντας το πρόστιμο.

Στη συνέχεια του τέθηκε η ερώτηση χωρίς το πρόστιμο και έκανε τις δηλώσεις που συζητά όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα, με την ατάκα ότι «μπορώ να φύγω και τώρα αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος, μόλις επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη να πάρω τη βαλίτσα μου και να φύγω Βουκουρέστι».

Ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση κάποια βασικά στελέχη της περσινής ομάδας να αποχωρήσουν, με μεταγραφή ή χωρίς, όπως ο Κουλιεράκης και ο Μεϊτέ και να αντικατασταθούν από άλλους, η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο και να μην υπάρχει τόσο πιεστικό περιβάλλον στην προσπάθεια αναδιάταξης και δημιουργίας ενός σκληρού γκρουπ.

Μάλιστα, με την αναφορά στο όνομα του ιδιοκτήτη της ομάδας αυτή την πίστωση χρόνου τη ζητάει περισσότερο από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ που χαρακτήρισε το τρέχον ροστερ της ομάδας το καλύτερο και πιο ισορροπημένο επί ημερών του στην ομάδα.

Πηγή: sfina.gr

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime