ΜΟΡΟΝ/ΑΡΗΣ: Ο Θόδωρος Καρυπίδης κυριολεκτικά έπαιξε τα ρέστα του την Κυριακή και έτσι κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία / happy end με τον Λορέν Μορόν για την ανανέωση του ως το 2027. Ο ιδιοκτήτης του Άρη όταν έμαθε πως ο Παναθηναϊκός είχε ενημερώσει την πλευρά του Ισπανού φορ για το ενδιαφέρον του και πως ήθελε να τον κλείσει από τον Γενάρη, που θα έμπαινε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου, κινήθηκε αποφασιστικά ρίχνοντας στο τραπέζι 800.000 ευρώ περισσότερα (συνολικά), σε σχέση με την προηγούμενη προφορά του, στην οποία καθυστερούσε να απαντήσει. Και ένα 36ωρο μετά η κίτρινη ΠΑΕ ενημέρωνε πως ο Μορόν είπε το μεγάλο “ναι” και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Σύμφωνα με αυτό θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του κλαμπ. Θα αμείβεται πλέον με κλιμακωτές αποδοχές 950.000, 1.050.000 και 1.150.000 ευρώ για την επόμενη 3ετία, συν μπόνους 100.000 ευρώ αν βγει πρώτος σκόρερ και 200.000 ευρώ για κατάκτηση του Πρωταθλήματος (με πρίμ και για κάθε γκολ του ξεχωριστά)!!!

Λεπτομέρεια: κυκλοφορεί στην ελληνική μανατζερική πως για το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει συμφωνημένο μεταξύ Μορόν και Καρυπίδη συγκεκριμένο buy out, με το οποίο μπορεί να αποχωρήσει /Κάτι το οποίο δεν θα ισχύει για την επόμενη διετία. Άρα κατά κάποιο τρόπο το λες και 1+2 χρόνων...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΔΑΣ/ΛΑΤΣΙΟ: Ο Έλληνας Ντοναρούμα ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τους λατσιάλι για την επέκταση του συμβολαίου του με σημαντική αναπροσαρμογή αποδοχών. Βγήκε δηλαδή, λευκός καπνός στις τελευταίες διαπραγματεύσεις που έγιναν στην Ρώμη. Από 1/1/2025 θα ισχύει το νέο του συμβόλαιο, που θα προβλέπει ετήσιες αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 750.000 ευρώ και θα είναι κλιμακωτές. Στον Μανδά οι λατσιάλι ξεκαθάρισαν πως έχουν δυο βασικούς κίπερ, αυτόν και τον Προβεντέλ (της Εθνικής Ιταλίας) και δεν τους ξεχωρίζουν σε πρώτο και δεύτερο. Και πόσο τον πιστεύουν, όπως του είπαν, αποδεικνύεται από το ότι δεν τον έδωσαν το καλοκαίρι, ούτε στην Γούλβς που εμφανιζόταν διατεθειμένη μαζί με τα μπόνους να έφτανε στα 20.000.000 , ούτε σε άλλες δυο ιταλικές ομάδες που τον ζήτησαν επίσημα. Ο Μανδάς δεν έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα βασικός αλλά έπαιξε εσχάτως κόντρα στην Νις και έκανε μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις.

ΜΑΚΕΛΕΛΕ/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Τον Γάλλο φέρεταινα τον έφαγε ο... υιός Μπάκος. Όπως και τον Ράσταβατς! Αυτό λένε οι ... κακές γλώσσες. Στον Μακελελέ χρεώνουν πως δεν έκανε καθόλου προπόνηση, ότι έκανε τρελές αλλαγές και ότι δεν ήταν... προπονητής. Όσον αφορά στον Νίκο Παπαδόπουλο... παραιτήθηκε την Κυριακή το βράδυ, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ έχοντας πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης και βολιδοσκόπηση από τον Ηρακλή!! Ο Κομπότης όμως, μουλάρωσε και παρότι τον είχε για... σουτ, δεν έκανε δεκτή την παραίτηση για να του χαλάσει την δουλειά. Θα έχει πλάκα να κρατήσει τώρα ο Λεβαδειακός τον Παπαδόπουλο και να του δώσει την απόλυση μετά από 15 ημέρες...