ΠΑΟΚ: Σημειώνοντας πως αναφερόμαστε αποκλειστικά στην διοργάνωση του πρωτάθληματος πρέπει να αναδειχθεί την παρουσία του Στέφαν Σβαμπ στο σκοράρισμα φέτος με σημαντικά γκολ όπως αυτό στην Λιβαδειά.

Ο Στέφαν Σβαμπ
Intime

Την Κυριακή το βράδυ απέναντι στον Λεβαδειακό ο 34χρονος Αυστριακός μέσος πέτυχε το τεταρτο του γκολ στην φετινή διοργάνωση και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τον Μαντί Καμαρά να ακολουθεί με δυο γκολ ενώ τα άλλα επτά τα έχουν σημειώσει ισάριθμοι ποδοσφαιριστές.

Ο Στέφαν Σβαμπ που πλέον διανύει την 5η του σεζόν με την ομάδα έχει ήδη καταφέρει με το «καλημέρα» να σκοράρει στο πρωτάθλημα περισσότερα γκολ από αυτά που είχε σημειώσει σε δυο σεζόν.

Τόσο την σεζόν 2021-22 όσο και την επομένη 2022-23 είχε πανηγυρίσει από τρία γκολ. Πλέον έχει τέσσερα και χρειάζεται ένα ακόμη για να ισοφαρίσει την περσινή επίδοση του (πάντα για το Πρωτάθλημα) αφού είχε σκοράρει πέντε φορές και προφανώς έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να ξεπεράσει και την καλύτερη επίδοση. Δηλαδή να σκοράρει 8 γκολ στη διοργάνωση αφού την σεζόν 2020-21 είχε πετύχει επτά γκολ.

Πηγή: sfina.gr

Ο Στέφαν Σβαμπ
Intime