Άρης: Ο Άρης προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση, φθάνοντας σε συμφωνία με τον Λόρεν Μορόν για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2027. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, που συνεχίζει και φέτος με τους ίδιους ρυθμούς, το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη με την Κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Λορέν Μορόν
Intime

Μία εξέλιξη που δεν φαινόταν στον… ορίζοντα έπειτα από τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία. Τότε είχε πει ότι θα χρειαστεί χρόνος. Λογάριαζε όμως χωρίς τον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο τελευταίος χρειάστηκε να κάνει (μία ακόμη) οικονομική υπέρβαση για να κρατήσει τον Ίβηρα φορ. Και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου.

Παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον Μορόν και του πρότεινε νέο συμβόλαιο, με αναπροσαρμογή-διπλασιασμό των φετινών του αποδοχών (να πάει στις 700.000 ευρώ) και επέκταση για ακόμη δύο με 800.000 ευρώ τον πρώτο και 900.000 ευρώ τον δεύτερο.

Την ίδια ώρα και με δεδομένο ότι ο παίκτης το σκεφτόταν, αλλά δεν είχε απαντήσει κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια περί ενδιαφέροντος ομάδας από την Ελλάδα, η οποία ετοιμαζόταν να κάνει κίνηση για να συμφωνήσει με τον παίκτη τον Ιανουάριο, όπως άλλωστε είχε το δικαίωμα. Ο Άρης όμως δεν θα έμενε με κατεβασμένα χέρια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη νεότερη πρόταση που έγινε προς τον Μορόν, το συνολικό ποσό ξεπέρασε τα τρία εκατ. ευρώ. Κι αυτές είναι πάγιες αποδοχές, διότι στην προσφορά προστέθηκαν και πολύ υψηλά μπόνους.

Σημαντικά ποσά για έξοδο στην Ευρώπη και κατάκτηση τίτλου, αλλά και για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει ο Ισπανός. Και κάπως έτσι ξεκλείδωσε το θέμα, με την ΠΑΕ Άρης να επιβεβαιώνει την οριστική συμφωνία της με τον παίκτη.

Πηγή: sfina.gr

Ο Λορέν Μορόν
Intime