ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος πηγαίνει ως πρωτοπόρος στη διακοπή του Πρωταθλήματος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιβράβευσε τους παίκτες του με ένα γενναιόδωρο ρεπό αφού κατά την διάρκεια του αυριανού απόγευματος θα είναι η επόμενη προπόνηση της ομάδας μετά από τρεις μέρες γεμάτες όπου οι άπαντες ξεκούραστηκαν.

Ο Μπράντον Τόμας
Intime

Αύριο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 20 Νοεμβρίου στην OPAP ARENA. Θα είναι ο πρώτος από μια σειρά επτά αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα σε διάστημα 21 ημερών.

Προφανώς και στην προπόνηση αυριο το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στον Μπράντον Τόμας που από τις 22 Αυγούστου είναι εκτός αγωνιστικής δράσης μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα.

Αν ο Ισπανός μέχρι το τέλος της εβδομάδας καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, τότε ο Λουτσέσκου μπορεί να κάνει σκέψεις για παρουσία του Ισπανού στο ματς με την ΑΕΚ.

Φυσικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι αναγκασμένος να περιμένει τους διεθνείς αλλά ανάμεσα τους όπως έγινε γνωστό από νωρίς το μεσημέρι δεν θα είναι ο Ζίβκοβιτς καθώς θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπράντον Τόμας
Intime