Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες χθες (Τετάρτη,9/10) η Σπορτ-Ρανταρ έστειλε την πρώτη της αναφορά για δυο ομάδες της Σούπερλιγκ 2 που εμπλέκονται σε αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται/το έστειλαν ως “εξαιρετικά ύποπτη”!!!

Πρόκειται για την αναμέτρηση του Κυπέλλου, Αιγάλεω -Καμπανιακός, που τελείωσε 3-2, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και να προκρίνονται. Σύμφωνα , λοιπόν, με την αναφορά της Σπόρτράνταρ σημειώθηκε “πολύ έντονος στοιχηματισμός” στο να σημειωθούν 4 με 5 γκολ στο παιχνίδι αυτό. Μάλιστα τονίζεται πως από  το πρώτο λεπτό στοιχημάτιζαν στα 4 γκολ και μετά στα 5 γκολ!!!

Για την ιστορία το ματς τελείωσε 1-0 στο α΄ ημίχρονο για να ακολουθήσουν από το 49 ως το 57 δυο γκολ και το σκορ να γίνεται 2-1. Στην συνέχεια φορτώθηκε στοιχηματικά το 4-5 γκολ, με το 3-1 να γίνεται στο 80΄(!) και να ακολουθεί το 3-2 (σύμφωνα με την Σπορτρανταρ)!!!!

Όπως επισημαίνεται στην χθεσινή αναφορά της Σπόρτ Ράνταρ για το Αιγάλεω – Καμπανιακός, αντίστοιχη έκθεση υπήρχε και για άλλα δυο ματς του Αιγάλεω κόντρα στην Ηλιόπουλη, που έγιναν το 2023. Το δεύτερο έγινε στις 19 Μάϊου 2023 και τελείωσε 2-3 , με το Αιγάλεω να κερδίζει 2-1 στο πρώτο ημίχρονο!!! Σε εκείνη την αναμέτρηση παιζόταν στοιχηματικά να κερδίσει η Ηλιούπολη με ανατροπή, όπως και έγινε...Το Αιγάλεω, όπως επισημαίνετε, συμμετείχε σε αρκετά ύποπτα παιχνίδια που είχαν σταλεί από την Σπορτράνταρ χωρίς πάντως να αποδειχτούν οι σχετικές εκθέσεις.

Επίσης και η ομάδα του Καμπανιακού έχει “σημειωθεί” από την Σπορτράνταρ πως μπορεί να εμπλέκεται σε ύποπτα παιχνίδια: στο Καμπανιακός - Λεβαδειακός 0-2 (διπλό απο ημίχρονο παιζόταν) και στο Καμπανιακός – Αιολικός 1-2, που έγινε στις 8 Μάϊου του 2024.

Προσοχή αυτά αναφέρονται στην λεπτομερή χθεσινή αναφορά της Σπορτ Ρανταρ, που ήταν η πρώτη που αφορά φετινό παιχνίδι ομάδων της Σούπερλιγκ 2. Θα πρέπει να γνωρίζεται πως η Σπορτρανταρ κρατάει λίστες χρόνων για ομάδες,  παίκτες και προπονητές που έχουν μπει στο στόχαστρο ελέγχου της για αυτό και οι υπενθυμίσεις στην τελευταία αναφορά της και για ματς προηγούμενων σεζόν...

Στις λίστες αυτές της Σπορτρανταρ λοιπόν υπάρχει ένας παίκτης του Αιγάλεω που είναι σε 6 ύποπτα ματς, δυο παίκτες του Αιγάλεω που είναι σε 5 κι άλλος ένας που είναι σε 4 “σημειωμένα” ματς. Επαναλαμβάνω/διευκρινίζω αναφέρομαι σε ματς που η Σπορτρανταρ τα είχε στείλει ως ύποπτα! Όσον αφορά στην αντίστοιχη λίστα της για παίκτες του Καμπανιακού, υπάρχουν δυο που έχουν παίξει σε 4 ύποπτα ματς και από ένας που ήταν σε 3 ματς και 2 ματς αντίστοιχα. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αναφέρομαι τα ονόματα όλων αυτών των ποδοσφαιριστών καθώς και ενός γνωστού προπονητή, παρότι υπάρχουν στην χθεσινή αναφορά της Σπόρτρανταρ

Άλλωστε και το ματς Αιγάλεω - Καμπανιακός 3-2 θα εξεταστεί. Οι εκθέσεις στέλνονται στην ΕΠΟ, στην Βουλή, στον αθλητικό εισαγγελέα και στην Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας. Η τελευταία είναι που παραλαμβάνει τις αναφορές της Σπορτρανταρ για ματς και ξεκινάει ερευνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Αυτή βγάζει το σχετικό πόρισμα κι αν η βαθμολογία είναι Over 50, δηλαδή από 50 μέχρι 100, το βγάζει ύποπτο και το παραπέμπει στην αθλητική δικαιοσύνη. Διαφορετικά το βάζει στο  αρχείο. Αυτή τουλάχιστον είναι η διαδικασία...