Ο Έρικ Λαμέλα είναι το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο στην ΑΕΚ, στην οποία έχει έρθει με κλειστό 3ετές  Οι συνολικές αποδοχές του υπολογίζονται σε βάθος 3ετίας στα 7.500.000 ενώ σύμφωνα με την ελληνο-αργεντίνικη μανατζερική πιάτσα πήρε και ένα τεράστιο signing bonus ύψους 1.500.000 ευρώ.

Ο Έρικ Λαμέλα
InTime

Όπως μεταφέρθηκε στην στήλη, απο αξιόπιστη πηγή/Γραφείο του real estate που δραστηριοποιείται βασικά στην αθηναϊκή Ριβιέρα, ο Αργεντινός σταρ προχώρησε στην αγορά σπιτιού στα νότια προάστια, αξίας 1.400.000 ευρώ!!! Προφανώς το είδε και ως επένδυση. Αντίστοιχες αγορές, αλλά με σαφώς λιγότερα χρήματα έχουν κάνει και οι Τσούμπερ/Μπρινιόλι/Πινεδα ( ο Αλμείδα πάντως προτίμησε να πάρει ... σκάφος αντί για σπίτι).

Το θέμα είναι ο Λαμέλα να αγωνίζεται κιόλας αφού μια φλεγμονή στο γόνατο, στην Λιβαδιά , θα τον αφήσει εκτός σχεδόν 51 ημέρες. Η τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε 1η Σεπτέμβρη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο λογικά υπολογίζεται, τουλάχιστον να είναι αποστολή, γίνεται 20 Οκτωβρίου!

Ο Έρικ Λαμέλα
InTime

Ο Αλμέιδα γνώριζε από πριν πως ο συμπατριώτης του θα χρειαζόταν διαχείριση μέσα στην σεζόν αλλά ήδη έχασε 4 ματς στο πρωτάθλημα κι απο τα υπόλοιπα 3 με Λαμία και ΟΦΗ μπήκε αλλαγή. Κάποιοι στα Σπάτα έλεγαν πως ο Λαμέλα ήταν κι αυτός στα όρια της θλάσης για αυτό τον πήγαν πάρα πολύ προσεκτικά το προηγούμενο διάστημα αλλά τέτοιο όνομα και συμβόλαιο είναι για να παίζει και να κάνει την διαφορά. Και όχι για να...προετοιμάζεται για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος (πλει οφ).