Ο θάνατος του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, προκάλεσε σοκ και θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, εντόπισε νεκρό στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο σπιτονοικοκύρης του, τον οποίο ενημέρωσε η σύζυγός του και του ζήτησε βοήθεια καθώς δεν μπορούσε να βρει τον 31χρονο από το πρωί.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μετέβη στο σπίτι στην παραλία της Γλυφάδας, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ και τις Αρχές.

Η είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή προκάλεσε τεράστιο σοκ τόσο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού όσο και ευρύτερα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του έφτασαν έξω από το σπίτι της Γλυφάδας μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Η είδηση προκάλεσε σοκ και στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας, τη χώρα που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια ο Τζορτζ Μπάλντοκ.