Ο Μάριος Ηλιόπουλος με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα μετέβησαν και την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ματίας Αλμέιδα αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Ένωσης.

Συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα και είχαν αλλεπάλληλες συσκέψεις με όλους τους ανθρώπους του οργανισμού! Στόχος του κ. Ηλιόπουλου είναι να καλυφθούν και να λυθούν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποια ζητήματα υπάρχουν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Tα «ανοιχτά» και πολύ σημαντικά θέματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολλά και πρέπει ο Καταλανός Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ να ενημερωθεί άμεσα για όλα για να ξεκινήσει δουλειά.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ συνομίλησε με τον Μπρούνο Άλβες για το νέο του ρόλο στο οργανόγραμμα της ομάδας και συμφώνησαν πως ο νέος αυτός ρόλος θα είναι του Strategic Consultant and Ambassador of the club (Στρατηγικός Σύμβουλος και Πρέσβης της ομάδας).

 Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας σχολίασε ότι ο Μπρούνο Άλβες είναι ένας πολύ αξιόλογος και χρήσιμος παράγοντας στη νέα σελίδα της ΑΕΚ. Μέχρι πρότινος ήταν Αθλητικός Διευθυντής.