Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Σοκ προκάλεσε και στην αγγλική ομάδα η είδηση για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ με τον ιδιοκτήτη, μάλιστα του συλλόγου, πρίγκιπα Αμπντουλάχ μπιν Μοσάαντ Αλ Σαούντ, να κάνει δηλώσεις στο talksport όπου μεταξύ άλλων να αναφέρει πως ο Έλληνας διεθνής ήταν ένας κύριος, ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας που γνώρισε όσο ήταν στο κλαμπ, ενώ ανέφερε ότι οι λεπίδες στο επόμενο ματς αναμένεται να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ
Intime

 "Αυτό είναι πραγματικά, πολύ σκληρό να το αντιμετωπίσω, και αν είναι σκληρό για μένα και για τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για την οικογένειά του..

Ήταν σεβαστός από όλους, ένας αληθινός κύριος εντός και εκτός γηπέδου, είχε ό,τι θα ήθελες για έναν παίκτη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και είμαι πολύ, πολύ λυπημένος. Εξαιρετικά λυπημένος.

Δούλευε σκληρά, ήταν πολύ καλός παίκτης, τα έδωσε όλα, ήταν ειλικρινής, δεν ξέρω αν είχαμε καλύτερο χαρακτήρα ή καλύτερο παίκτη όσο ήμουν ιδιοκτήτης του συλλόγου αυτά τα 11 χρόνια.

Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του, είδα τα νέα μόλις πριν επιβιβαστώ στην πτήση (σ.σ. προς Παρίσι) και σε όλη την πτήση τον σκεφτόμουν".

Για το αν θα τον τιμήσουν στο επόμενο ματς της Σέφιλντ: "Είναι αυτονόητο, αλλά δεν ξέρω αν κάτι θα ήταν αρκετό για να εξηγήσει ή να δείξει πώς νιώθουμε και πόσο μεγάλη είναι αυτή η απώλεια.

Η καρδιά μου πηγαίνει στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του, είχαμε πολλούς ξεχωριστούς παίκτες, αλλά μπορώ να σας πω χωρίς δισταγμό ότι ήταν ένας από τους πιο σεβαστούς, τους πιο αγαπημένους και ήταν πραγματικά ένας σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος άνθρωπος.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν τον αγαπούσαν. Είμαι πολύ περήφανος που τον γνώρισα και που έπαιζε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όταν ήμουν ιδιοκτήτης. Είναι καταστροφικά νέα για εμένα, την οικογένειά μου και ολόκληρη την οικογένεια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ", είπε ο ιδιοκτήτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ
Intime