Ο ΠΑΟΚ έχει εκμεταλλευτεί τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League και δουλεύει χωρίς άγχος, ενώ από Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Φυσικά το ερώτημα που απασχολεί τον ΠΑΟΚτσή είναι να θα προλάβουν οι τραυματίες τον αγώνα της επόμενης Κυριακής. H προπόνηση του Σαββάτου περιελάμβανε υψηλή ένταση, δυνατές ασκήσεις, τρέξιμο και παράλληλα δουλειά στην τακτική για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους Μπράντον Τόμας και Ότο να κάνουν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ διαφορετική διαχείριση υπήρχε για Μπάμπα, Ζίβκοβιτς και Τσιφτσή.

Όπως αναφέρει το training report του Δικεφάλου: «Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με προθέρμανση με μπάλα, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια δούλεψαν με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής. Στο φινάλε διεξήχθησαν παιχνίδια 4 Vs 4 σε ιδιαίτερα υψηλό τέμπο.

Οι Μπράντον Τόμας και Γιόνι Όττο έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Μπάμπα δούλεψε στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι Αντώνης Τσιφτσής και Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Την Κυριακή (13.10) οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (14.10) στις 17:00».

Αυτό σημαίνει, ότι από εβδομάδα θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα για την παρουσία των τραυματιών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ιδιαίτερα του Μπράντον Τόμας, η απουσία του οποίου έχει στοιχίσει στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, καθώς ο Τσάλοφ δεν έχει καταφέρει να βρει χημεία στην ομάδα, αφού παρά την ποιότητά του ο Ρώσος δείχνει πως χρειάζεται μεγαλύτερη περίοδο προσαρμογής.