Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ οι ΑΕΚτζήδες τιμούν για πρώτη φορά τον Μίροσλαβ Οκόνσκι, τον μεγάλο “Όκο” που φόρεσε την φανέλλα της ΑΕΚ και μαζί με τους άλλους παίκτες της τότε ομάδας, το 1988 κατέκτησαν το πρωταθλημα μετα απο πολλά χρόνια, και τον Νίκο Πανταζή, έναν ζωντανό θρύλο της Ένωσης.

Ο Νίκος Πανταζής διετέλεσε για 45 χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδα, ενώ υπήρξε Υπεύθυνος Τμήματος Αποκατάστασης. Η σχέση του με την ΑΕΚ άρχισε από τα νεανικά του χρόνια με την ιδιότητα του αθλητή μεγάλων αποστάσεων και συνεχίστηκε από το 1972 με αυτή του μέλους του ιατρικού επιτελείου της ποδοσφαιρικής ομάδας. Διακεκριμένος επιστήμονας και πρότυπο ήθους, αποτελεί έναν από τους ανθρώπους-σύμβολα της ΑΕΚ.

Ο Πολωνός βετεράνος άσος βρέθηκε την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια και αποθεώθηκε από τους Ενωσίτες, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν αυτόγραφο αλλά και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Ο ίδιος φωτογραφήθηκε στο συντριβάνι έξω από την εξέδρα των επισήμων μπροστά στους ανδριάντες του Νεστορίδη και του Παπαϊωάννου, συνοδευόμενος από παλιούς συμπαίκτες.

Δείτε το βίντεο: