ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ της Κυριακής στην OPAP Arena θα ξεκινήσει ουσιαστικά κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας και θα φτάσει στο αποκορύφωμά της με την επιστροφή των διεθνών.

Ο Μπράντον Τόμας
Intime

Το βάρος στις προπονήσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα δόθηκαν στη διαχείριση των ποδοσφαιριστών με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως σε αυτούς που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις.

Αυτός που παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος και σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι ο Μπράντον Τόμας.

Ο Ισπανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική επιμένουν και δεν του επιτρέπουν τουλάχιστον για την ώρα να μπει στο επόμενο στάδιο επανένταξης και σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ακόμα και αν σήμερα μπει σε ομαδικό πρόγραμμα, πάλι δεν θα μπορέσει να είναι 100% έτοιμος, μιας που έχει να παίξει σε αγώνα από τις 22 Αυγούστου όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την Σάμροκ Ρόβερς εντός έδρας.

Το ζήτημα για τον Μπράντον είναι ότι έχει συμπληρώσει ήδη 1,5 μήνα εκτός προπονήσεων και τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα τουλάχιστον για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Ισπανός φορ «τρέχει» να προλάβει τα δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ που θα φιλοξενήσει αρχικά την Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του League Phase στο Europa League και στην συνέχεια τον ΟΦΗ.

Η απουσία του προφανώς και προβληματίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό διότι ο 29χρονος επιθετικός τού δίνει πράγματα που οι υπόλοιποι φορ, ακόμη δεν του δίνουν, κυρίως με την πίεση που ασκεί στους αντιπάλους του.

Πηγή: Intime

Ο Μπράντον Τόμας
Intime