Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στην Εθνική Νιγηρίας, που βιώνει μια απίστευτη ταλαιπωρία κι έχει εγκλωβιστεί εδώ και 16 ώρες σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λιβύης!

Το παιχνίδι με τη Λιβύη για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (15/10) κι ενώ στην αποστολή των Νιγηριανών βρίσκεται ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, που ενημέρωσε μέσω Χ για τη δραματική κατάσταση που περνούν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Έχουν ξεμείνει από φαγητό και νερό, η ομοσπονδία της χώρας τους δεν μπορεί να κάνει κάτι και ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ έκανε γνωστά όσα συμβαίνουν με σχετικές φωτογραφίες.

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ
InTime

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Μπονιφέις σε δική του ανάρτηση έγραψε τα εξής: «Αυτό γίνεται τρομακτικό τώρα. Μπορεί να έχετε λόγο που το κάνετε, αλλά εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε στη χώρα μας».

Οι Νιγηριανοί, λοιπόν, έχουν αποφασίσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας να μποϊκοτάρουν το ματς και να μην παίξουν, εφόσον φυσικά καταφέρουν να απεγκλωβιστούν από εκεί που βρίσκονται για την ώρα.