«Ο Βλαχοδήμος είναι ένας τερματοφύλακας ψύχραιμος, παίζει με τη μπάλα στα πόδια και δεν χάνει την ηρεμία του. Είναι πάρα πολύ γυμνασμένος και δίκαια το νούμερο 1.

Τον Τζολάκη τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό. Μεταξύ αυτού και του Πασχαλάκη επιλέγω τον Τζολάκη. Ο Πασχαλάκης είναι αξιόλογος, αλλά δεν βγαίνει από τα δοκάρια και δεν παίζει με τα πόδια. Έχει βελτιωθεί, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τους προπονητές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Για τον Γιοβάνοβιτς θέλω να πω ότι είναι ένας πράος άνθρωπος και ξέρει τι του γίνεται. Δεν είναι τυχαίο ότι όσες φορές πήρε ομάδες προχώρησε καλά. Είναι ήρεμος, αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τις εμφανίσεις του Κοτάρσκι: «Ο Κοτάρσκι είναι ο νούμερο 1 στην Ελλάδα, έχει τη στόφα του μεγάλου τερματοφύλακα. Όλοι κάνουν λάθη, αλλά με εκπλήσσει ευχάριστα. Εξίσου καλός είναι και ο Ντραγκόφσκι και όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη δουλειά που γίνεται».

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε άριστα επίπεδα και μπορεί να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δεμένος, έχει, όμως, μία αδυναμία απέναντι στην ΑΕΚ. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα γιατί έπαιξε πέρσι πολύ καλύτερα και συνεχίζει να παίζει. Τον δίνω φαβορί. Αν ήταν ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικά. Ο πρόεδρος τώρα βάζει πολλά λεφτά, αλλά παίρνει τους παίκτες τελευταία στιγμή, πρέπει να υπάρχει χρόνος».