Άρης: Η διακοπή των συλλογικών αγωνιστικών υποχρεώσεων βαδίζει προς το τέλος της και πλέον οι ομάδες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα και στα δικά τους παιχνίδια στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.

Παίκτες του Άρη
Intime

Για τον Άρη αναμένεται να ανοίξει ένας κύκλος αγώνων σημαντικών, δύσκολων και απαιτητικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με το πρόγραμμα μάλιστα να έχει και δύο ντέρμπι στη σειρά.

Το κομμάτι που περιλαμβάνει το βαρύ πρόγραμμα του Άρη, αρχίζει κόντρα στην Athens Kallithea, την προσεχή Κυριακή (20/10) και ολοκληρώνεται με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό (9/11), καθώς μετά ακολουθεί νέα διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Πριν το Αγρίνιο, υπάρχει ο Λεβαδειακός (3/11), όμως το σημείο αναφοράς, των επόμενων τριών εβδομάδων, φυσικά είναι τα back to back ντέρμπι που η ομάδα θα κληθεί να διαχειριστεί για δεύτερη φορά φέτος (προηγήθηκαν οι δύο νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου. Το πρώτο παιχνίδι δηλαδή με την ΑΕΚ στις 30 Οκτωβρίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο έρχεται τρεις μέρες μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αυτό πιθανότατα θα αναγκάσει την ομάδα να παραμείνει στην πρωτεύουσα για πέντε μέρες, αφού δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να μεταβεί μετά από λίγα 24ωρα ξανά στην Αθήνα.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ακόμα λίγο δρόμο μπροστά τους μέχρι να μπουν σε αυτή τη διαδικασία σκέψης και κυρίως ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος θα αναγκαστεί να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό το βάθος του ρόστερ σε σχέση με τον τρόπο που το κάνει μέχρι στιγμής.

Για αυτό άλλωστε… φόρτωσε λίγο παραπάνω κάποιους παίκτες αυτές τις μέρες, με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμοι για το “γεμάτο” πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Άρης το επόμενο διάστημα.

Πηγή: sfina.gr

Παίκτες του Άρη
Intime