Το πάθημα με τον Παναιτωλικό πρέπει να έχει γίνει μάθημα στον Ολυμπιακό ενόψει Λεβαδειακού, σύμφωνα με τον Νίκο Σταματέλο.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στον bwinΣΠΟΡFM 94,6, η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Παράλληλα, μίλησε για τα ζητήματα που προκύπτουν με τραυματίες και διεθνείς.

«Επειδή το παράδειγμα του Παναιτωλικού είναι πρόσφατο, αν δεν εμφανιστούν σοβαροί οι ερυθρόλευκοι δεν ξέρω τι προβλήματα θα αντιμετωπίσουν. Τα ίδια έχει πει και στους παίκτες ο Μεντιλίμπαρ, το είχε πει και πριν τον Παναιτωλικό και έρχεται το ματς, στο οποίο είχε εύκολο έργο θεωρητικά, και δεν κερδίζει. Δεν τα λέει για να τα πει ή για να γκρινιάξει…», είπε αρχικά.

Για να συμπληρώσει: «Το Κυριακάτικο ματς μοιάζει το πιο εύκολο από τα επόμενα… Να πάρει το τρίποντο, να δει τι θα γίνει στο ντέρμπι και μετά να πάει στη Σουηδία για το ματς με την Μάλμε. Περιμένει και τους τελευταίους να γυρίσουν, μάλλον ο Ελ Κααμπί θα προπονηθεί αύριο. Περισσότερο ανησυχούν για τα ταξίδια, παρά για την επιπόνηση που θα έχει αγωνιστικά. Ο Γιάρεμτσουκ δεν δείχνει καλά, ο Κωστούλας έπαιξε χθες και συνολικά δύο 90λεπτα…».