Ταμερλάν Μουσάεφ: Δηλώσεις στη Ρωσία έκανε ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που αντικατέστησε τον Φεοντόρ Τσάλοφ στην ομάδα και αναφέρθηκε στην απόδοση του φορ του ΠΑΟΚ προβλέποντας  πως μέσα από τον Δικέφαλο θα έχει την ευκαιρία να πάει σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Ο Φέοντορ Τσάλοφ
Intime

«Μετά την αποχώρηση του Τσάλοφ, δεν ένιωσα περισσότερη ή λιγότερη ευθύνη για τον ρόλο του βασικού επιθετικού της ΤΣΣΚΑ, γιατί αισθάνομαι πάντα ευθύνη όταν παίζω για έναν σύλλογο όπως η ΤΣΣΚΑ. Φυσικά, ακολουθώ τον «Φέντια» παρακολούθησα όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι δυνατό να παρακολουθήσετε ακόμα το ελληνικό πρωτάθλημα γιατί είναι δύσκολο να βρείτε μετάδοση», είπε αρχικά ο Μουσάεφ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο «Φέντια» είναι ένας υπέροχος και πολύ ευγενικός άνθρωπος.

Ελπίζω να του πάνε όλα καλά. Νομίζω ότι ο Τσάλοφ θα έχει περισσότερες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ παρά στην ΤΣΣΚΑ για να μετακομίσει σε κάποια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Από όσο ξέρω, έχουν στην ομάδα τους έναν νεαρό Έλληνα παίκτη που έπρεπε να πάει στη Χιρόνα. Ο ΠΑΟΚ παίζει είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είστε στο Γιουρόπα Λιγκ άρα τον ακολουθούν στενά μεγάλοι σύλλογοι. Ο «Φέντια» έχει όλες τις δυνατότητες», είπε ο Ταμερλάν Μουσάεφ.

Ο Φέοντορ Τσάλοφ
Intime