ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναπτύσσει και να επενδύει τις ακαδημίες του με την ανακοίνωση χθες (16/10) των 52 νέων παιδιών που εντάχθηκαν στο δυναμικό του, ωστόσο δεν μενει εκεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο Δικέφαλος έχει κλείσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νησιού, αφού τον έχει τσεκαρει φέρνοντας τον για προπόνησεις και φιλικά τουρνουά στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον 15χρονο μέσο Δαυίδ Γερασίμου που αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας και συγκεκριμένα στην Κ17 της κυπριακής ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να έχει στείλει επίσημη πρόταση για να τον φέρει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Ο Γερασίμου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ σε τουρνουά που έπαιξε η Κ16 στην Κροατία και μέσω από αυτά τα παιχνίδια εκει πάρθηκε η απόφαση να γίνει κίνηση για την απόκτηση του για να ενταχθεί στην φετινή Κ17.

Στην Κύπρο θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των τελευταίων ετών και στον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο ακαδημιών.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας footballacademia.com αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι από τους πολύ υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της γενιάς του 2009, αγωνιζόμενος φέτος με την Κ17 της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο 15χρονος μέσος Δαυίδ Γερασίμου (2/11/2009), πήρε πρόσκληση πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ, όπου μετέβη για μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Στο διάστημα της παραμονής του, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι του απέστειλαν εκ νέου επίσημη πρόσκληση.

Αυτή τη φορά, η πρόσκληση αφορούσε συμμετοχή με την ομάδα του Κ16 του ΠΑΟΚ σε διεθνή τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Κροατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δαυίδ Γερασίμου, στα παιχνίδια του τουρνουά καταγράφει ψηλές αποδόσεις, αφήνοντας εκ νέου εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Πηγή: sfina.gr