Στη θέση τού διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται ο Γιώργος Τζαβέλλας, καθώς προστέθηκε δίπλα στον προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου, προκειμένου να συνεισφέρει με την εμπειρία του - Γιατί ο Γιώργος έχει σημαντική καριέρα και στο εξωτερικό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι έχει θητεία, μεταξύ άλλων, σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μονακό, που έχει τεράστιο ενδιαφέρον να ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας μαζί τους - Τόσο για την πώληση όσο και για την έλευση ποδοσφαιριστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η Άιντραχτ είναι ομάδα που είχε τον Φώτη Ιωαννίδη στη λίστα της τον περασμένο Γενάρη, ενώ το όνομα του Έλληνα επιθετικού βρέθηκε και στο ρεπορτάζ ομάδων τού γαλλικου ποδοσφαίρου.

Ο Τζαβέλλας, βέβαια, στον Παναθηναϊκό είναι διευθυντής ποδοσφαίρου και όχι εκείνος που είναι επιφορτισμένος με τις μεταγραφές αλλά, για παράδειγμα, ο Φιλίπ Μαξ που ήρθε από την Άιντραχτ το περασμένο καλοκαίρι δεν έφτασε τυχαία στην Ελλάδα - Άσχετα αν στο Τριφύλλι υπάρχει προβληματισμός με την περίπτωσή του και είναι εξαφανισμένος από την 11άδα. προφανώς οι δύο τραυματισμοί στον αστράγαλο και η ίωση έχουν παίξει τον ρόλο τους, αλλά για παίκτης που ήρθε για βασικός ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα...

Στην Άιντραχτ όμως υπάρχουν μια σειρά από άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως ο 26χρονος στόπερ Ζερόμ Ονγκενέ (που γενικά τον δίνουν δανεικό), αλλά και ο 20χρονος σέντερ μπακ Νάμντι Κόλλινς, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Αλλά και στη Μονακό υπάρχει υλικό όπως ο Ένταν Ντιόπ, που έχει έναν τραυματισμό στο γόνατο αυτή την περίοδο αλλά μέχρι τα μέσα με τέλη Νοεμβρίου θα είναι ξανά διαθέσιμος. Ο 20χρονος κεντρικός χαφ, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και προερχόμενος από την ακαδημία της Μονακό, θα μπορούσε να βρεθεί με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα. Γιατί αυτή η ομάδα να μην είναι ο Παναθηναϊκός;

Απόφαση για Μπρινιόλι στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο και σημαντικό ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ και παρότι γίνεται συζήτηση για αρκετές θέσεις στην 11αδα, ο Ματίας Αλμέιδα ούτε το συζητάει για τον Θωμά Στρακόσια. Παρά τα όποια λάθη του μέχρι τώρα, ο Αλβανός κίπερ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και της άμυνας και για την ώρα δεν… κουνιέται.

Βέβαια, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει επιστρέψει, προπονείται πλέον κανονικά και σιγά σιγά θα πάρει και τον χρόνο του κάτω από γκολκόπστ της Ένωσης. Μάλιστα, σε συζήτηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα ενημερώθηκε πως για την ώρα θα γίνει… τερματοφύλακας Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι θα τον δούμε βασικό στο ντέρμι με τον Άρη στις 30 του μήνα στη Νέα Φιλαδέλφεια!