ΑΕΚ: Το δικό της σχόλιο για τη φάση του Λιβάι Γκαρσία και της ανατροπής του από τον Μπάμπα, έκανε η Ένωση στην ανάλυση του ντέρμπι που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της, τονίζοντας ότι ο διαιτητής Ομπρένοβιτς, αλλά και ο VARίστας την αγνόησαν, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι ο Ραζβάν Λοτυτσέσκου ήταν "πιο προκλητικός από ποτέ".

"Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της STOIXIMAN Super League 2024-25. Το σκορ άνοιξε στο 15' για τους φιλοξενούμενους ο Μπάμπα Ραχμάν, όμως η ΑΕΚ απάντησε στο 29'. Ο Κοϊτά βρήκε με κάθετη πάσα τον Πιερό μέσα στην περιοχή, αυτός γύρισε με μέτωπο προς την εστία και με τον Κετζιόρα «κρεμασμένο» πάνω του και πλάσαρε τον Κοτάρσκι! 

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δεύτερο γκολ, όμως στο 51' ο διαιτητής Ομπρένοβιτς και ο VAR αγνόησαν περίπτωση πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Γκαρσία. Ο Σλοβένος διαιτητής προκάλεσε στο τέλος τα έντονα παράπονα της ΑΕΚ, καθώς κράτησε μόνο τρία λεπτά καθυστέρηση, στα οποία μάλιστα δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο.


Άψογη η συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν πιο προκλητικός από κάθε άλλη φορά σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς και ειδικά μετά τη λήξη του αγώνα", αναφέρει η ΠΑΕ.