Η ΑΕΚ έκανε λόγο για προκλήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη λήξη του ντέρμπι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Διαρροή από την πλευρά της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρεται σε "δαιμονοποίηση του Λουτσέσκου", κατηγορεί την Ένωση για υποκρισία και υποστηρίζει πως παίκτης της ΑΕΚ πέταξε αντικείμενα στον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση. Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο «πρόκληση» από την αρχή της ιστορίας κι όχι από το βολικό τους επεισόδιο.

Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

ΥΓ. Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου γι αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους.