«Το ντέρμπι ανάμεσα στη Νυρεμβέργη και στη Γκρόιτερ Φιρτ έχει μεγαλύτερη αντιπαλότητα από το ΠΑΟΚ-Άρης, για αυτό τον λόγο ο Τζίμας θεωρείται πλέον ως ήρωας στη Νυρεμβέργη, μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στη Γκρόιτερ. Και να αποτύχει ο Τζίμας στη Νυρεμβέργη, θα μείνει στην ιστορία των ντέρμπι.

Ο Τζίμας έχει αλλάξει, είναι διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι, έχει δυναμώσει, παίρνει πιο σωστές θέσεις, έχει βελτιωθεί τακτικά. Είναι διαφορετικός Τζίμας από τον Τζίμα του ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο Βαρβίτσας.

Για τη σχέση Κλόζε-Τζίμα: «Η αποβολή του Τζίμα ήταν ίσως και το καλύτερο που του συνέβη, καθώς δούλεψε δύο εβδομάδες που ήταν έξω. Μάλιστα, ο Κλόζε τον δούλεψε αυτό το διάστημα, γενικά μιλάει μαζί του και του δείχνει πως πρέπει να κινείται μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω που θα φτάσει ο Τζίμας, αλλά να δουλεύει με τον Κλόζε σε επιθετικές φάσεις είναι για την καριέρα του "χρυσός"».

Για τη ρήτρα του Τζίμα: «Αν η Νυρεμβέργη πάρει την άνοδο στη Bundesliga, μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα, επειδή τα τηλεοπτικά εκτοξεύονται, αλλά δεν έχει δώσει ποτέ τόσα χρήματα.

Βέβαια, μια ομάδα όπως η Λειψία μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τη Νυρεμβέργη, ώστε να πληρώσει η Νυρεμβέργη τη ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ και μετά να έχει κέρδος από τη μεταγραφή του».