ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έχει το ρεκόρ αλλαγής προπονητών μέχρι τώρα στην SL. Ράσταβατς, Μακελελέ, Παντελίδης ενώ στο πάγκο της κάθισαν και δύο διαφορετικοί υπηρεσιακοί, Βεργέτης και Δουβίκας. Σύνολο δηλαδή 5 κόουτς κι ακόμη δεν έχει βγει ο Οκτώβριος. Στην μανατζερική πιάτσα όμως, λένε εσχάτως πως πάνε για αλλαγή προπονητή και στον Αστέρα Β. Συγκεκριμένα,  πως ο επόμενος προπονητής που φεύγει από ομάδα της Super League 2 είναι ο Στάικος Βεργέτης από τον Αστέρα Β. Προφανώς και στον τελευταίο δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι και ψάχνουν ήδη την επόμενη λύση για τον πάγκο τους...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μετά την αναπόφευκτη αποχώρηση του από την ΑΕΚ - παρότι στεναχωρήθηκε/εκνευρίστηκε για αυτή την εξέλιξη ο Μελισσανίδης - είναι αλήθεια  πως το όνομα του "παίζει" γενικότερα στην SL. Όντως στον Παναθηναϊκό, άλλοι λένε πως... αυτοπροτάθηκε κι άλλοι πως τον πρότειναν στον Αλαφούζο κάποιοι σύμβουλοι του. Από ό τι φαίνεται όμως, αυτή η "μεταγραφή" δεν θα γίνει αφού δεν ... ψήθηκε ο "Μίστερ Σκάι" .

Όχι πως δεν έχει προτάσεις ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ποιος ξέρει, ίσως η έκπληξη να γίνει τελικά με την μετακόμιση του στον Άρη του φίλου του Θόδωρου Καρυπίδη! Ακούγεται  το εν λόγω σενάριο από γνωστές του παρασκηνίου, αρκεί να... ικανοποιηθεί μια συνθήκη.