Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέσα από αυτήν ανέφερε μερικά ζητήματα, που πρέπει άπαντες στην ομάδα να ακολουθήσουν. Ο Μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανάφερε πως θα πρέπει να ετοιμαστεί μια καταγγελία στον Ιωάννη Βρούτση, για την συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων στα παιχνίδια, αλλά και την πλήρη στήριξη όλων προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου, για τον οποίο υπάρχει επίμονη στοχοποίηση απ’ όλους.

Επίσης, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να του δώσει το χρόνο στον Μάριο Ηλιόπουλο να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ΑΕΚ και ότι θα αντιληφθεί για το τι πρέπει να είναι περήφανος και για το τι να αισθανθεί ντροπή.

Τέλος, ο Μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν ξέχασε να αναφερθεί στα χαρακτηριστικά και τις αρχές των προσφύγων, μέσα από τις οποίες ζει όλο το «ασπρόμαυρο» κλαμπ. «Βασικά χαρακτηριστικά των προσφύγων είναι η μνήμη και η δυνατότητα να γυρίζουν σελίδα και να μεγαλουργούν από την αρχή. Εμείς ζούμε και με τις δύο βασικές αυτές αρχές», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης στους συνεργάτες του.