Αποκαλυπτική συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή του Πάμε Στοίχημα παραχώρησε ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο κρητικός στόπερ αποκάλυψε, ότι ο δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισε ήταν ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, ενώ εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του.

Διαβάστε όσα είπε:

Τι συμβολίζει ο πανηγυρισμός σου; «Πρέπει να το αποκαλύψω; Θα πω μόνο αυτό, ''0''».

Ποιος είναι ο δυσκολότερος επιθετικός που έχεις αντιμετωπίσει σε Ελλάδα και εξωτερικό; «Αυτός που με είχε δυσκολέψει περισσότερο ήταν ο Λιβάγια στο Χάιντουκ Σπλιτ - ΠΑΟΚ στην Κροατία, ήταν απίστευτος σε εκείνο το παιχνίδι».

Πως διαχειριζόσουν την ψυχολογία σου στα πρώτα σου παιχνίδια όντας βασικός στα 18 σου; «Είχα και εγώ θέμα με το άγχος στην αρχή όταν έπαιζα στους αγώνες, αλλά έμαθα να το διαχειρίζομαι και από τότε δεν έχω κανένα θέμα κάτι που φαίνεται νομίζω».

Πως σου ήρθε να εκτελέσεις από τόσο μεγάλη απόσταση στο ΠΑΟΚ - Μάλμε και τα συναισθήματα σου: «Γενικά εμπιστεύομαι το πόδι μου, το έχω δοκιμάσει ξανά το πόδι μου, άλλες φορές έβρισκα εστία και το έβγαζαν οι τερματοφύλακες, άλλες φορές στην κερκίδα. Εκείνη τη στιγμή το ένιωσα, το είδα ότι ήταν για εμένα , ήταν ένα φανταστικό γκολ και γέμισα χαρά που το πέτυχα».