Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει μπει αποφασισμένος στο ποδόσφαιρο να πετύχει και δεν θα τον σταματήσουν κάποια ατυχή αποτελέσματα, όπως αυτό με τον Πανσερραϊκό το βράδυ του Σαββάτου.

Νωρίτερα διαβάσατε στο Sportdog.gr την αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου για την προφορική συμφωνία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ για την αγορά του 30% μετοχών της Ρόμα, όμως έρχονται εκπλήξεις και στην Ένωση!

Στην εποχή του Ηλιόπουλου θα συνεχίσουν και στις δυο επόμενες περιόδους οι μεγάλες μεταγραφές τύπου Μαρσιάλ, Λαμέλα και… Ριμπάλντα! Μάλιστα η παρουσία του πλέον ακριβοπληρωμένου Football Director στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος θεωρείται από τους τοπ λομπίστες στο διεθνές ποδόσφαιρο και με σούπερ ατζέντα, θα τον διευκολύνει. Ο Ριμπάλτα που είναι το Νο 1 στην ομάδα της Ένωσης, σε συνεργασία με τον Αλμέιδα, έχει ήδη πιάσει… δουλειά και στο θέμα του προγραμματισμού ενόψει Γενάρη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ως τρεις στοχευμένες προσθήκες. Συγκεκριμένα, αριστερού μπακ/στόπερ/ αμυντικού μέσου.

Τα τελευταία 24ωρα μάλιστα, κυκλοφόρησε κι ένα όνομα που απασχολεί σοβαρά και το οποίο προκαλεί… θόρυβο! Πρόκειται για έναν κορυφαίο αμυντικό χαφ, τον Αργεντινό Λεάντρο Παρέδες. Ο 30χρονος άσος με τις 66 συμμετοχές / 5 γκολ με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή, έχει 8.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία ενώ έχουν πληρωθεί συνολικά 74.500.000 σε transfer & loan fees.

Ανήκει στην Ρόμα, η οποία τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2023 με 2.500.000 από την Παρί και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Στους τζιαλορόσι έχει χάσει την θέση του και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ριμπάλτα.