Μπορεί η ΑΕΚ στις Σέρρες να ηττήθηκε 1-0 από τον Πανσερραϊκό, παρότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 26', η Κ-17 της Ένωσης όμως που βρέθηκε και αυτή πίσω στο σκορ είχε αντίδραση και πήρε εμφατικό αποτέλεσμα, πραγματοποιώντας σαρωτική νίκη με 7-2 στα σπάτα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με τον Απόστολο Σαββίδη, όμως η απάντηση της ΑΕΚ ήταν άμεση και μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου το σκόρ ήταν ήδη 3-1.

Στο 14', μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Ποριάζης έκανε σέντρα από αριστερά και ο Σαββίδης με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή ισοφάρισε. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαββίδης κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στην καρδιά της άμυνας και ο Γκολφίνου έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Και στο 22', μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Κούπερ βρήκε τον Ποριάζη στα αριστερά αυτός από πλάγια θέση έκανε ένα πολύ καλό πλασέ που κατέληξε στα δίχτυα.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 6-2, με τον Κώστα Σαββίδη να σημειώνει άλλα τρία γκολ, στο 36' μετά από φάση διαρκείας, στο 38' περνώντας και τον τερματοφύλακα και μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα και στο 44' μετά από ασίστ του Αρβανιτάκη. Είχε μειώσει ενδιάμεσα με πέναλτι προσωρινά σε 5-2 ο Σαββίδης του Πανσερραϊκού.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 50' με γκολ του Γκολφίνου που πήρε την ασίστ από τον κορυφαίο του αγώνα Σαββίδη, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του αγώνα λόγω τραυματισμού. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Ιωάννου είδε πολύ καλές αντιδράσεις όποτε χρειάστηκε.

ΑΕΚ (Αρης Σχίζας): Δούκας (46' Ιωάννου) Δελαπόρτας, Αρβανιτάκης, Αλ Νασασίμπι (46' Στούμπος) Μάνος, Σαββίδης, Ποριάζης, Γεωργίου (53' Οφρυδόπουλος) Γκολφίνος, Ναλιτζής (46' Κωσκολέτος) Κούπερ (53' Γιγκλάς)