Σε γκέλα (1-1) υπέπεσε την Δευτέρα το βράδυ (16/12) ο Ολυμπιακός, αφού δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από την Καλλιθέα με κεφαλιά του Τζιάνι στο 92'.

Στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών στον Ρέντη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξέφρασε τα παράπονά του στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν τελειώσαμε το ματς μετά το 0-1 όπως έπρεπε, δώσαμε χωρίς λόγο και με το κόρνερ την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας κλείσει. Δεν είμαστε προσεκτικοί, κάνουμε συχνά τα ίδια λάθη, δεν πρέπει να τα κάνουμε ξανά, με αρχή τη Λαμία…».

Ο Βάσκος κόουτς του Ολυμπιακού δεν είδε αυτά που περίμενε ούτε από τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, ούτε από τον Κρίστοφερ Βέλντε, ούτε από τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ και εύλογα ανοίγει η κουβέντα για ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πάντως, για να υπάρξει οποιαδήποτε άφιξη, θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις, αφού ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι λάτρης των μεγάλων ρόστερ.