Νίκος Αθανασίου: Για την πολύ δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, έχοντας μπροστά του δύο εκτός έδρας ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άρη, ενώ ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Διαβάστε επίσης...
«Ήταν το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, συνολικά. Ένα ημίχρονο χορταστικό, αντίδρασης, και πνευματικά και αγωνιστικά. Αντιθέτως, ανασταλτικά ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, για να λέμε και τα αρνητικά. Στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ αν δεις την φάση ο Θεοδοσουλάκης είναι μόνος του, με τον Μλαντένοβιτς να τον κυνηγάει, ενώ ο Σένκεφελντ μαρκάρει χώρο, δηλαδή κανέναν. Το δεύτερο ημίχρονο, ξαναλέω, ήταν μια άλλη κατάσταση. Ήταν ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός. Του βγήκε ο Σφιντέρσκι, έδωσε πάρα πολλά πράγματα. Για εμένα, MVP ήταν ο Ουναΐ», ανέφερε σχετικά.
Παράλληλα τόνισε ότι η εβδομάδα που διανύουμε έχει δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια για τους Πράσινους, με τον Νίκο Αθανασίου να σημειώνει πως ο Ρουί Βιτόρια έχει αποφασίσει να μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα στους 17-18 παίκτες που θεωρεί «πρώτης γραμμής» και εκτίμησε πως δεν θα τα ξεχωρίσει σε μεγάλο βαθμό.