Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε δύο στόπερ από την Κ19 στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Αρκάδες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει τέσσερις απουσίες.
Διαβάστε επίσης...
Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρέτσος, Στάμενιτς και οι τιμωρημένοι Κάρμο, Ροντινέι και έτσι ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Πρεκατέ, Τανούλη, αλλά και τον Ολιβέιρα.
Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» συμμετέχουν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Πρεκατές, Ονιεμαέτσι, Τανούλης, Ζέλσον, Βέλντε, Γκαρσία, Όρτα, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Χέσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ και Κωστούλας.