Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει και της αποψινής κρίσιμης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League μετέφερε ο Nίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Διαβάστε επίσης...
Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέδειξε τη μεγάλη δυσκολία του αποψινού ματς για το «τριφύλλι», τονίζοντας ότι αν το πάρει, θα μπορεί να... στρώσει τον δρόμο του ως το τέλος της κανονικής διάρκειας, καθώς η αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα ματς. Πρόσθεσε επίσης ότι θα είναι σημαντικό το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει το όποιο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού νωρίτερα.
Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, τόνισε ότι θα υπάρξουν το πολύ δύο έως και τρεις αλλαγές σε αυτή, ενώ σημείωσε ότι στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να έχουν ως «οδηγό» το δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.
Τέλος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ από την Τουρκία για την επικείμενη πώληση του Άντραζ Σπόραρ στην Αλάνιασπορ.