Ο Αντράζ Σπόραρ ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, ακολουθώντας τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος εντάχθηκε πρόσφατα στην Αλάνιασπορ με τη μορφή δανεισμού από τους Πράσινους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών (1,5+1), με τις οικονομικές απολαβές του Σλοβένου επιθετικού να είναι ανάλογες με αυτές που είχε στον Παναθηναϊκό – περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Ερτούν Σουζγκούν, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του παίκτη, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσφορά της Αλάνιασπορ ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, ενώ περιλαμβάνει και σημαντικά μπόνους που συνδέονται με στόχους και συμμετοχές.