Να γίνουν τα λόγια… πράξεις οφείλουν άπαντες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να υπάρξει και η απαιτούμενη αντίδραση, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.
Διαβάστε επίσης...
«Πολλή συζήτηση χθες στο Κορωπί, όλη η ομάδα μαζί, για να μπορέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να βρει μια λύση και να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια. Ο καθένας ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί. Ο προπονητής πάντα σε αυτή την διαχείριση των κρίσεων είναι ανθρώπινος, σε αντίθεση με άλλους προκατόχους. Υπήρξε κάτι αντίστοιχο και μετά την ήττα στην Ισλανδία, αλλά μόνο με παίκτες.
Το θέμα είναι πως αυτό το πράγμα μετουσιώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε αντίδραση. Μίλησαν επί συγκεκριμένων θεμάτων, αγωνιστικών και πνευματικών, δεν ήταν μια γενικόλογη συζήτηση, περί ανέμων και υδάτων. Πρέπει να βγάλει αποτελέσματα αρχής γενομένης από τον Παναιτωλικό. Καταλαβαίνω την πολύ μεγάλη απογοήτευση για το ότι, πιθανότατα μια ακόμα χρονιά δεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά, από την άλλη, θα είναι εγκληματικό να παρατήσει τη σεζόν», σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ο Αθανασίου χαρακτήρισε τα δύο παιχνίδια με την Φιορεντίνα ως πολύ μεγάλη πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, καθώς αν προκριθεί θα ανοίξει ο δρόμος για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι σημαντικό.