Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, με τον Σφιντέρσκι να μένει στον πάγκο, όπως και οι Πελίστρι και Γεντβάι, που προέρχονται από τραυματισμό.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Μαξ και Βαγιαννίδη στα άκρα και τους Ίνγκασον και Σένκεφελντ να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Σιώπης, Τσέριν και Ουναΐ, με τους Τζούρισιτς και Τετέ στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Σένκεφελντ, Ίνγκασον, Μαξ, Βαγιαννίδης, Σιώπης, Τσέριν, Ουναΐ, Τετέ, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Γεντβάι, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Αράο, Σφιντέρσκι, Γερεμέγεφ.