Ο Τάκης Φύσσας επέστρεψε στον Παναθηναϊκό με σκοπό ν’ αναλάβει κομβικό πόστο και να πάρει μια σειρά από αποφάσεις που θα βελτιώσουν τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» μία απ’ αυτές τις αλλαγές έχουν να κάνουν και με τις ακαδημίες του συλλόγου, στις οποίες δίνεται βαρύτητα και θέλουν άπαντες να παίρνει πράγματα και γενικότερα να έχει ωφέλη η ομάδα από τα παιδιά της.
Ο Τάκης Φύσσας δουλεύει πάνω σ’ αυτό και στο πως θα μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο των ακαδημιών φτιάχοντας παράλληλα και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες θα λειτουργούν σωστά κι αρμονικά.
Πιο αναλυτικά ένα από τα ονόματα που έχουν διακριθεί για τους πράσινους είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης (όπως είχατε διαβάσει στο Sportdog.gr), ο οποίος από το 2019 έως το 2024 δούλεψε ως τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ με το έργο του να κρίνεται πετυχημένο παρά το γεγονός ότι πέρυσι ο Ιβάν Σαββίδης έλυσε τη συνεργασία τους.
Τέλος, στον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν πως έχει γίνει κάποια κρούση στον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ αφήνουν να περάσει προς τα έξω η είδηση πως οι γενικότερες αποφάσεις για την ερχόμενη σεζόν θα ληφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.