ΠΑΟΚ: Επειδή το νέο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει κανονικά, με βάση τα στοιχεία που παραθέτει και αποκαλύπτει η SFINA.GR, υπάρχουν όμως και τα ερωτηματικά από τους οπαδούς του δικεφάλου: «Η νέα Τούμπα πότε θα γίνει;»

Σε αυτό το ερώτημα, η σημερινή απάντηση, είναι: «Ξεχάστε το»! Δεν πρόκειται να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να φτιάξει καινούργιο γήπεδο με βάση τη σημερινή κατάσταση στην Ρωσία και την Ουκρανία.
Όσο υπάρχει ο πόλεμος εκεί, δεν μπορούν να έρθουν λεφτά στην Κύπρο από τον Ιβάν Σαββίδη, απαγορεύεται από τη Ρωσική Κυβέρνηση και έτσι είναι απίθανο να μπορέσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να στείλει 100 εκατομμύρια ευρώ, που χρειάζονται για την κατασκευή του νέου γηπέδου, μέσω τραπέζης, ίσως μόνο με… ταχυδρομικά περιστέρια!
Άρα, ποτέ! Πρέπει να τελειώσει ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας, να αποκατασταθεί η τάξη και μετά να ξανασυζητηθεί το θέμα, γιατί ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης και η οικογένειά του, θέλουν πάρα πολύ να γίνει η «νέα Τούμπα» και να βάλουν τη δική τους υπογραφή, ως «μεγάλοι ευεργέτες» του δικεφάλου του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ πάντως, θα μπει στο “νέο σπίτι”, το προπονητικό κέντρο, μέσα στο 2026!
Πηγή: sfina.gr
