Μετά από τέσσερα χρόνια έρχεται το πλήρωμα του για τον Εχσάν Χατζισαφί στην ΑΕΚ. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ένωση ο Ιρανός άσος θα αποτελέσει παρελθόν και θα επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως λένε στο Ιράν.

Ο 35χρονος αμυντικός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Σεπαχάν καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, όπως υποστηρίζει το Parsfootball.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:

«Οι άνθρωποι της Σεπαχάν θέλουν να επαναφέρουν τον Εχσάν Χατζισαφί στην ομάδα σε μια προσπάθεια ενίσχυσης. Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Χατζισαφί έχει έρθει σε συμφωνία με την Σεπαχάν και πιθανότατα θα αγωνίζεται με την φανέλα της την επόμενη σεζόν.

Εάν αυτή η μεταγραφή οριστικοποιηθεί, ο Χατζισαφί θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση της Σεπαχάν για την επόμενη περίοδο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα ανακοινωθεί επίσημα αυτή η μεταγραφή».