Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στάθηκε στην αισιοδοξία με την οποία πλέον θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Γιάννη Μιχαηλίδη.
Διαβάστε επίσης...
Για αρχή ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα αλλά και ο κόσμος έχουν υποδεχθεί αυτή την τρομερή ανατροπή μέσα στην «OPAP Arena», ενώ είπε χαρακτηριστικά πως η νίκη αυτή άργησε πάρα πολύ.
Στη συνέχεια τόνισε πως πολύ κρίσιμη θα είναι η επόμενη αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» καθώς θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει σε δαιμονιώδη κατάσταση, κάτι που έχει δείξει απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην ΑΕΚ.
Τέλος αναφέρθηκε στον Μιχαηλίδη χαρακτηρίζοντας τον ως τον MVP της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ θεωρεί πλέον δεδομένο ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός χτυπάει με αξιώσεις μία θέση στην αρχική 11άδα της ομάδας.