Χοσέ Σιφουέντες: Αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του έμπειρου μέσου φαίνεται ότι έχει πάρει η Ρέιντζερς, με ρεπορτάζ του ibroxnews να σημειώνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα παραμείνει παίκτης της Ρέιντζερς, με τον Άρη πάντα να περιμένει στη... γωνία.
Διαβάστε επίσης...
«Στην Ρέιντζερς περιμένουν ένα καλοκαίρι αλλαγών, δεδομένης της επικείμενης εξαγοράς από τους San Francisco 49ers. Υπάρχουν επίσης αρκετοί παίκτες με αβέβαιο μέλλον, με τον Χοσέ Σιφουέντες να είναι ένας από αυτούς. Ο διεθνής με το Εκουαδόρ είναι δανεικός στον Άρη Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Άρης φέρεται να είναι ανοιχτός στην ιδέα να τον αποκτήσει με μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι Έλληνες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν στην Ρέιντζερς αυτό που πραγματικά θέλει και γι’ αυτό ζήτησαν να μειώσει τις απαιτήσεις της. Η ομάδα της Super League πήρε τον Σιφουέντες, με την επιλογή να τον υπογράψει για μόνιμη συμφωνία ανά πάσα στιγμή με ρήτρα 4 εκατομμύρια λίρες.
Αν ο Άρης επιλέξει να μην αγοράσει τον Σιφουέντες μετά τον δανεισμό του, οι Gers θα κάνουν στρατηγικά βήματα για να αυξήσουν τη μεταγραφική του αξία.
Καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, θα μπορούσαν να τον δανείσουν ξανά, ιδανικά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Championship της Αγγλίας ή σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, όπου ο σταθερός χρόνος παιχνιδιού μπορεί να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη φόρμα και την προβολή.
Η διασφάλιση ότι παίζει τακτικά σε ένα σύστημα που ταιριάζει στο στιλ του στη μεσαία γραμμή, εστιάζοντας στο ρυθμό δουλειάς και τις πάσες του, θα μπορούσε να δείξει τις δυνατότητές του.
Επιπλέον, η προσφορά μιας συμφωνίας ξανά δανεισμού με μικρό ποσό για το… δάνειο μπορεί να δελεάσει τους συλλόγους να του δώσουν μια ευκαιρία», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Χοσέ Σιφουέντες.
