Διονύσης Δεσύλλας: Για τον επερχόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις εξελίξεις όσον αφορά στο γήπεδο στο Βοτανικό μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ο έμπειρος ρεπόρτερ.
Διαβάστε επίσης...
«Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για τον ΠΑΟΚ, έχει αυτό το ελαφρύ διάστρεμμα του Βαγιαννίδη. Δεν είναι ικανό να του στερήσει την συμμετοχή, αύριο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις. Δεν φαίνεται όμως ότι θα επιστρέψουν κάποιοι από τους υπόλοιπους. Ο Μπακασέτας έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά λείπει καιρό. Ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να προχωρήσει κι άλλο, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ», σχολίασε σχετικά.
Ο Διονύσης Δεσύλλας εκτίμησε ότι ο Βιτόρια θα σταθεί στα στοιχεία που δεν του άρεσαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα μιλήσει στους παίκτες του για αυτά, ενώ τόνισε ότι η ζημιά για τον Παναθηναϊκό έγινε στην Ελλάδα, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα από την αρχή.
Παράλληλα, επισήμανε ότι έχει προχωρήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της θεμελίωσης του νέου γηπέδου και πως από χθες έχει μπει ο πρώτος γερανός στον Βοτανικό, πράγμα που σημαίνει ότι περνάμε στην δεύτερη φάση της υλοποίησης του έργου.