Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλαίσιο της εκπομπής «Fair Play»,ο Ντέμης Νικολαΐδης, παρουσιάστηκε βέβαιος πως με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ο Ματίας Αλμέιδα θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης υπενθύμισε ότι από το ξέσπασμα του Αργεντινού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια είχε εκφράσει την άποψη ότι δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η κατάσταση.

Έτσι, τόνισε ότι είναι δύσκολο να συνεχίσει και μετά τη λήξη της σεζόν, τονίζοντας ωστόσο ότι αν τελικά ο Αλμέιδα αποχωρήσει τότε αυτό πρέπει να συμβεί όπως του αξίζει και με ένα «ευχαριστώ» για την ιστορία που ήδη έχει γράψει στην ομάδα.

Το... έριξε ο Ντέμης: "Δεν το βλέπω να συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα"